tirsdag 21. september 2010

Høsten er her 2.0

Jada, vet jeg har skrevet det allerede, men når det regner, bladene dæljer i bakken og tilogmed mannen ligger langflat, vel da kan det like gjerne gjentas. Med unntak av storesøster har alle hatt en runde med feber siden forrige helg. Sånn er det bare.

Malerne maler, så nå er en vegg ferdig. Det går skikkelig sakte, siden det er så vått og rått! Men det blir jo bedre enn det var!

I dag var det foreldrekaffe i barnehagen, og snille Kringlemor var selvsagt førstemann på listen over hvem som vil ta med noe å bite i. Det endte med ferdiglaget sjokoladekake (les: kjøpt i butikken klokken 0735 i morges), men det hadde jo ikke alle trengt å vite - hvis ikke storebror så fint og stolt hadde sagt: "Det er den vi hadde med, sant mamma?" Den forsvant veldig fort, fordi den var så god! Og når jeg nikker, joda, litt flau, så proklamerer han enda litt høyere: "Den du kjøpte mens guttene og jeg ventet i bilen?" Jooooda. Nettopp. Akkurat den, ja.

Og denne lille fyren er i strålende humør om dagen! I dag skrøt de sånn i barnehagen av at han hjelper alle, og er så omsorgsfull og kosete med både små og store. Varmer mammahjertet, det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar