torsdag 16. september 2010

Middagsfred med matenerklar dått no

matenerklar.no; verdt et forsøk, tenker vi! Middagsmat for fire-fem dager levert på døra - helt enkelt. Vi har bestilt, og tenkte å prøve to uker (det er det du binder deg til), så får vi se. Det er jo dyrt i lengden, så det blir jo ikke aktuelt hver uke uansett, men mulighetene er jo der, annenhver, en gang i måneden, hver sjette - det bestemmer vi selv. Om ikke annet gir det litt inspirasjon til å prøve litt nytt, tenker jeg. Vi har det med å kjøre oss litt fast i Toro, i all hast...

En leveranse fra Matenerklar.no består av to poser mat og ca 25 varer. Du får alt du trenger for å lage fem middag er til fire personer. Hver ukemeny består av fire matretter; en kjøtt-, en fiske-, en fjørfe- og en vegetarrett. En av disse holder til to middager. Med leveransen følger også ukesbrev med tydelige, detaljerte oppskrifter og diverse tips til matlagingen.
Er det ting de forutsetter vi har hjemme i basisforrådet, får vi beskjed på forhånd om det.

Til uken får vi:
A. Sennepsgratinert torsk med ris / korn og agurkstaver
B. Pasta a la Pesto med prosciutto og brokkoli
C. Kylling med fargeglad couscoussalat og urtesaus
D. Salat med smaker fra Midtøsten med svinenakke og potet

Fra matenerklar.no

2 kommentarer:

  1. Fikk reklame for det der i posten... hvordan går det med ""prosjektet"?

    SvarSlett
  2. Spørs om du spør foreldrene eller barna, hihi... Vi har kost oss veldig, vi voksne. God, lettvint mat, kortreist, sunn, økologisk og nye vrier. Barna prøver, men litt skeptiske foreløpig. De er mest vant til separate matvarer, ikke så mye blandings, men det kommer seg. Smaken er jo veldig god på det meste, men det er jo litt mer avansert enn Toro :)

    SvarSlett