fredag 1. oktober 2010

Gjensynsglede

Gutta var så utrolig glade for å se hverandre igjen ved henting i barnehagen! Storelille har vært hjemme noen dager, litt pjusk, mens lillestore er i full vigør i barnehagen. Men så savner de hverandre, da. Veldig!


Lite varmer mammahjertet mer enn å se at barna er glade i hverandre, bedre bekreftelse får vi ikke, på at det er godt å ha søsken!

Gutta har jo noe helt spesielt, og er veldig flinke til å inkludere hverandre, og passer på at begge får hva de måtte være.

Setter vi dem opp i stolene sine, en av gangen, peker de på den tomme stolen og prater og forklarer helt til broremannen er på plass. "Titte hæ" (Sitte her).

En dag sovnet en stuptrøtt lillestore ved lunsjbordet i barnehagen, og ble lagt ut i vogna en god stund før broren. Der lå han pent og holdt seg våken, trallet og ventet på broremannen, pekte og forklarte og klappet på vognsetet ved siden av - i 20 minutter. I det øyeblikket broremannen også kom oppi sovnet begge på et blunk.

Storelille har nesten dreisen på brorens navn, nå; "Illen". Hva han sjøl heter? "Nei".

4 kommentarer:

  1. Høres så fint ut å være to kropper i en sjel:) Det er nok helt unikt å være tvillinger! Du har så flotte barn. Hvordan du får tid til å blogge er helt utrolig:) Stor klem fra Therese

    SvarSlett
  2. Det var jammen et utrolig hyggelig innlegg! Tusen takk! <3 Jeg vet jo ikke helt om jeg har tid til å blogge, eller hva jeg skal bruke den til, I'll figure it out as I go. Hyggelig å holde nære og kjære litt oppdatert, ihvertfall :)

    SvarSlett
  3. Nydelige blide herlige gullguttene!!
    Lillestore og storelille.
    Du skriver så herlig Heidi, love it!
    Pia

    SvarSlett
  4. Så søte de er! Synd tvillingene våre er så like i størrelsen ellers skulle jeg gjerne ha kjøpt litt klær av deg. :D

    SvarSlett