tirsdag 28. september 2010

Halloumi i kjøleskapet

I går igjen, like etter 17, fikk vi to store papirposer, fulle av deilige råvarer. Og i dag laget vi Pasta viltbolognese, med kålrabistaver. Kjempepopulært både hos store og små! Ja, kanskje ikke kålrabien hos alle da, når sant skal sies.

I morgen skal det serveres fisk- og skalldyrsgryte med ris eller gryn og brokkoli, torsdag blir det Pappardelle med freste grønnsaker og halloumi, fredag sniker vi inn en taco-middag, mens det lørdag eller søndag blir servert klassisk kalkunpølse i ovn med fargesprakende pytt og hjemmelagde potetchips.

Det er jo en helt ny verden for oss, dette. Et laaaangt skritt videre fra tralten vi var inne i, med laks eller fiskepinner på mandag, pasta på tirsdag, pølse eller pizza på de hektiske dagene, en og annen kjøttkakemiddag og et par varianter til i samme gate.

Istedet bød forrige uke på sennepsgratinert torsk med ris og agurkstaver (veldig godt!), middelhavsinspirert lam med ovnsstekte rotfrukter og grønnsaksrøre, kylling med fargeglad couscoussalat og hjemmelaget pasta a la pesto med prosciutto og brokkoli.

SÅ mye godt! Vi er virkelig inspirert, og det var jo også poenget med å forsøke oss på leveransene fra matenerklar.no. Gøy med et spark bak, noen nye ideer og kortreist, sunn, frisk, økologisk mat av god kvalitet!!

Aldri før har jeg hatt halloumi i kjøleskapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar