søndag 27. februar 2011

Reparere, dirigere, organisere

Det krever sin mamma å holde styr på en barneflokk som vår. Leksene skal leveres på torsdag, lesemappen på tirsdag, bibliotekboka på fredag - og fredag er det svømming, tirsdag er det skolesvømming og turn, torsdag er det håndball, mandag og onsdag innebandy, onsdag street dance, tirsdag, onsdag og torsdag er respektive turdager som krever litt ekstra i matboksen... Og sånn fortsetter det!
Men nå er denne tatt i bruk, fra simpleshapes.com. Og foreløpig henger vi med i svingene!


Og jammen skimter jeg ikke planer om en fest for mor og far, denne måneden! Jippi!

"Englebarn"

 Lite er så deilig som en varm liten pjokk som synes det er nydelig varmt å krype opp i sengen mellom mamma og pappa en tidlig morgen, og en til, og enda en...! Plutselig er selv ikke den store voksensengen raus nok til at alle får helt plass, og en etter en begynner de å rugge og lirke på seg, og vi kan like gjerne stå opp. 
I dag var det ekstra herlig - for etter morgenkosen lekte englebarna så fint sammen. Den store klesegutkassen ble endevendt, og etter mye hvisking og tisking kom disse to små på besøk.

"Englebarn"

søndag 13. februar 2011

En mamma er en mamma

Det er så forskjellig hvordan morsdagen feires rundtom. Her i heimen går den som regel ganske stille for seg. I år husket pappaen en bukett med tulipaner, og storebror, som var den første som så den lengesovende mammaen i morges kastet seg i armene mine med et "Gratulerer med morsdagen! Du lukter roser!"
Men det vi alle kan være enige om, er vel at Gustav har helt rett: "En mamma er en mamma", og jeg er ihvertfall glad i min!